Saskia Braakman

“Íeder mens heeft zijn eigen centrum van geluk. Daar swingt het en bruist het. Als je doet wat jou wérkelijk plezier en zingeving geeft werk je vanuit dat centrum. Daar ligt je kracht en je talent. Het is je potentieel en je punt van vertrek. Het voelt natuurlijk, licht en moeiteloos. Ik doe niets liever dan jou of jouw bedrijf daar naar toe begeleiden. Let’s sway!”

Retraites

"Ik heb hele goede ervaringen met retraites. Door in een andere omgeving te zijn, op afstand van de dagelijkse routines merk ik dat mensen snel(ler) stappen kunnen zetten. Ze ervaren rust en ruimte, en kunnen daardoor hun eígen stem weer horen. In de ruimte ontstaat altijd wat nieuws. Een nieuwe kijk, een verborgen wens, een helder inzicht. En bovenal lichtheid en plezier!

Op retraites ben ik aanwezig als een (al dan niet wandelende) sparringpartner, coach en inspirator. Ik help met het verkrijgen van ontspanning, helderheid en inzicht. Het ontsluiten van je eigen wijsheid:). Ik heb een positieve insteek en een scherp oog voor talenten en verlangens. En ook voor wat iemand tegenhoudt, waar het vastdraait. Ik werk met een niet-oordelende houding, bewust in het NU, afgestemd op de energie en behoefte van individu en groep. Daarbij put ik uit de vele ervaringen op mijn eigen pad in persoonlijke, intuïtieve en professionele/zakelijke ontwikkeling."

Coaching

Saskia is gespecialiseerd in loopbaan coaching, talent coaching en life coaching. Daarnaast richt zij zich specifiek op het coachen van (startende) ondernemers en hun bedrijf. Hieronder geeft zij een idee van de inhoud van deze coachings, maar in de praktijk zullen vormen door elkaar heenlopen. Ze werkt steeds met wat zich aandient als meest relevant. Altijd afgestemd op jouw situatie en doel.

“In loopbaan coaching gaat het over jouw inspiratie, plezier en zingeving. Dus kijken we o.a. naar authentiek gedrag uit je jeugd, dromen en drijfveren. Als geld en tijd geen rol spelen, wat zou jij dan doen?
Talent coaching heeft als doel jou te ondersteunen in je werk, zodat jouw talent echt tot zijn recht kan komen. Ik moedig aan, geef een verhelderende observatie of stel een scherpe vraag. Je gaat doorzien wat jou tegenhoudt en wat jou laat vliegen.
In life coaching kan alles wat je tegenkomt in je leven op tafel komen. Van omgaan met emoties, relaties en tegenslag, tot niet kunnen genieten, stress en nieuwe levensfases. In iedere vorm van coaching zit eigenlijk wel een stuk life coaching. Want waar je ook gaat, je neemt altijd jezelf mee.
Als (bedrijfs)coach voor (startende) ondernemers ben ik je sparring partner, aanmoediger en spiegel voor zowel je persoonlijke ontwikkeling als dat van je bedrijf. En de link die daar tussen is. O.a. de Quick Scan van het Centrum van Geluk kan als geweldige eye-opener dienen en een boost geven aan deze ontwikkeling.”