Stephanie van Rossum

Stephanie van Rossum

Stephanie is een ervaren en bevlogen facilitator van dialogen, (team) coach en trainer op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en transformaties in diverse sectoren. Zij begeleidt teams en organisaties vanuit haar hart met oog voor en zicht op de mens. Haar missie is om de liefde en bezieling in organisaties (weer) te laten stromen. Samen met het team of coachee kijkt zij naar waar de energie stokt. Welke patronen liggen hieraan ten grondslag en op welke vraag is dit een antwoord? Ze werkt met dat wat er is en gaat uit van het volle potentieel van een team of individu. Ze volgt de groep maar duidt ook wat ze ziet. Ze stelt vragen, confronteert liefdevol waarbij zij zelf vooropgaat in kwetsbaarheid.

 

Stephanie is echt een gevoelsmens. “Al van jongs af aan merkte ik dat ik veel kon voelen maar er vaak geen woorden voor had. Lang heb ik geprobeerd om dat wat ik voelde met mijn ratio te kunnen onderbouwen. Alsof het daarmee pas goed was. Alsof ik dan pas gehoord werd. Mooie opleidingen als Deep Democracy, Systemisch Werk, Transactionele Analyse en Corporate Antropologie hebben niet alleen geholpen om woorden te geven aan dat wat ik voel maar ook de realisatie gebracht dat voelen mag. Dat dat zo belangrijk is én van waarde. En dat ik mijn voelen als instrument mag inzetten.”


Voor Stephanie is het zo belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. Dat iedereen geïncludeerd wordt. “Dat is een oer behoefte van ieder mens. Ik ken het zo goed dat ik niet gezien werd of, zo weet ik nu, mezelf niet altijd liet zien. Inmiddels durf ik mijn licht volop te laten schijnen en te staan voor wie ik ben en waar ik in geloof. En dat gun ik ieder mens, ieder team en elke organisatie. Het includeren van ieder mens en elke mening is belangrijk voor het geheel. En daar draag ik graag aan bij. Met licht en liefde! ”