Esther van der Ham

Lia Koek

Lia is een inspirerend mens die werkt als blik- opener. Vanuit haar helder weten en krachtige verbinding met boven is zij in staat om je op eenvoudige, inspirerende wijze te begeleiden naar de kern van jou of van jouw zaak. Die kern noemt zij het centrum van geluk.

Leven en werken vanuit die kern, jouw potentieel is uitermate krachtig. Daarom is zij een voorstander van het versterken van en laten stromen van de levenskracht in plaats van te verdwalen in oude verhalen. Zij brengt je terug naar de kern, waar alle mogelijkheden aanwezig zijn om het leven te leiden waarvoor je geboren bent. Waar ook jouw bijdrage ligt om de wereld samen met anderen mooier, schoner, beter te maken.

Lia’s werkwijze is onconventioneel, anders dan anders: intuïtief, helder en doeltreffend. Zij spiegelt aan de natuur, maakt gebruik van universele wijsheid en put uit een schatkist aan ervaringen.

Vanuit het Centrum van Geluk begeleidt Lia met veel toewijding professionals die ook graag ‘werken’ als blik-opener. Professionals die net als zij een sterke behoefte hebben om mensen of organisaties te begeleiden in het optimaal gebruiken van hun potentieel. Met liefde, respect en gelijkwaardigheid als brandstof. Met plezier, vitaliteit, succes en overvloed tot gevolg.