Blik-openers

Bedrijfscoaches met een open blik

Bij het Centrum van Geluk zijn getalenteerde 'blik-openers' aangesloten die zelf vanuit hart en ziel werken. Ervaren (bedrijfs)coaches die met een open blik een connectie maken met de ziel. Als business readers putten zij uit het kosmisch internet. De aanwijzingen die daaruit komen, vertalen ze voor je in concrete voorstellen voor zin-vol leven en werken. Direct helderheid.

 
 
Blikopener
Lia Koek

Lia Koek

Oprichtster en blik-opener

Lia heeft het Centrum van Geluk opgericht en zet haar kennis, ervaring en 'the cloud' in voor ondernemers die op zoek zijn naar zin-vol werken. "Ik laat graag een helder licht schijnen op je bedrijf, op je ideeën, op de voortgang van het werk en de zin van ieders taken en aanwezigheid."
Meer over Lia

Esther van der Ham

Coach en facilitator

Esther van der Ham

Esther is een krachtige coach die met veel plezier, nieuwsgierigheid en vreugde mensen in organisaties verbindt met hun essentie en hen begeleidt in het moeiteloos in de praktijk brengen hiervan, met veel plezier." Mijn intentie is altijd om alle kennis, ervaring en talenten die we tot onze beschikking hebben te benutten voor het welzijn van alle mensen, binnen en buiten de organisatie; en dit te doen met heel veel liefde en vreugde."
Meer over Esther

Saskia Braakman

Saskia Braakman

Coach en retraite begeleider

Saskia zet in haar coachtrajecten zowel haar zakelijke als persoonlijke ervaring in. Ze werkt daardoor zowel mens- als resultaatgericht. Met compassie en intuïtie. Haar passie is om mensen bij hun kracht en droom te brengen. "Als geld en tijd geen rol spelen wat zou jij dan doen?"
Meer over Saskia

Linda Pieters

Linda Pieters

Trainer, coach en procesbegeleider

'Create the crack where the light gets in.' Dat is wat Linda drijft, in het begeleiden van zowel teams, groepen alsook individuen. Vanuit het diepe geloof dat er wijsheid en potentie in ieder van ons zit, maar vaak verstopt. Wanneer die eigen kracht en essentie weer ervaren wordt, kan iedereen weer ‘op eigen kracht’ verder.
Meer over Linda

 

Stephanie van Rossum

Trainer, coach en procesbegeleider

Stephanie is een ervaren en bevlogen facilitator van dialogen, (team) coach en trainer op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en transformaties in diverse sectoren. Zij begeleidt teams en organisaties vanuit haar hart met oog voor en zicht op de mens. Haar missie is om de liefde en bezieling in organisaties (weer) te laten stromen. Samen met het team of coachee kijkt zij naar waar de energie stokt. Welke patronen liggen hieraan ten grondslag en op welke vraag is dit een antwoord? Ze werkt met dat wat er is en gaat uit van het volle potentieel van een team of individu. Ze volgt de groep maar duidt ook wat ze ziet. Ze stelt vragen, confronteert liefdevol waarbij zij zelf vooropgaat in kwetsbaarheid.
Meer over Stephanie