Voor teams & organisaties

Verbind weer met de eigen levenskracht & potentieel!

 

In ieder team, groep of organisatie is in essentie levensenergie aanwezig. Net als in de natuur. Een levensenergie die zich laat zien door liefde, passie, samenwerking en creativiteit. Een moeiteloze en natuurlijke stroom. Een drijvende kracht en grote bron van vermogen en wijsheid.

Door een veelheid aan redenen kan deze levensenergie, deze potentie, bedolven raken. Verkrampt. Het kost dan vaak in toenemende mate energie om de boel draaiende te houden, met alle gevolgen van dien. Spanning, conflict, verlies van effectiviteit en productiviteit, ziekte, vertrek en gewoonweg het verlies van ‘plezier’ in het samenwerken. De ‘ziel’ lijkt er dan echt uit. In wezen is dat niet zo, de ziel is er nog steeds, maar vraagt erom weer gezien te worden. Dan pas kan de levensenergie weer vrijelijk gaan stromen.

 
Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij bieden een andere kijk op de zaak. Vanuit een scherpe doch liefdevolle blik geven we terug wat wij zien en ervaren. Wat speelt er, waar is het bedolven of verkrampt geraakt, waar ligt de potentie en wat is er nodig om die levensenergie weer te laten stromen. Daarbij zijn we niet zozeer de redder in nood, maar degenen die die levensstroom weer zichtbaar maken, zodat het team, de groep of organisatie op eigen (levens)kracht weer verder kan. Dat doen we op verschillende manieren, zoals bv:

  • Een Quickscan
  • Een of meerdere coachingsessies
  • Begeleide sessie(s) met het team


Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er is geen vaste wijze, we kijken elke keer weer wat nodig is. Maatwerk dus. We werken vanuit verbinding en intuïtie, aangevuld met jarenlange ervaring en expertise in het werken met teams en organisaties.


Afspraak maken