Retraites

Helderheid uit het ‘niets’

Een retraite voelt als een ‘open space’. Een ruimte met vrijheid. Om tot rust te komen, om bij jezelf te komen. Even afstand nemen van het dagelijkse, van routines, van het doordraven en de herhalende patronen van de geest. Daar op afstand is stilte, helderheid en ruimte. Ahhh.

Tijd voor jezelf

Je hoeft niks, geen druk, no pressure. Geen deadlines, geen huishoudelijke klusjes, geen bemoeienissen van geliefden, collega’s of klanten. Nee even een moment in de tijd alleen voor jou. Om de balans op te maken. Want uiteindelijk ben jij degene die jouw weg bepaalt. Hoe je je leven vorm wilt geven.

Opladen en inzichten krijgen

Met een retraite geef je jezelf een gelegenheid. Een gelegenheid om in alle rust, ruimte en eenvoud antwoorden te ontvangen die bij jou passen. De afstand en de ruimte doen het grootste werk. Je voelt weer wie je bent, je hoort weer je eigen stem, je eigen gedachten, je eigen weten, je eigen wijsheid. Je voelt en weet weer wat goed is voor jou! Je gaat vervuld, fris en opgeladen naar huis, met inzichten en ideeën over hoe verder.

Verschillende typen retraites

Vanuit het Centrum van Geluk bieden zowel Saskia Braakman als Esther van der Ham verschillende retraites aan. Kijk hieronder naar de mogelijkheden en welke je het meest aanspreekt. Neem gerust contact met hen op als je vragen hebt of even wilt sparren. Zeer welkom!

3-Daagse Herfstretraite

Datum: 7-9 oktober 2022 en 11-13 november 2022
Thema: Oogsten
Locatie: Kasteel Slangenburg Doetinchem

In de herfst, als de vruchten na de warme zomer gerijpt zijn, is het tijd om te oogsten. Een mooi seizoen om in alle rust stil te staan bij je eigen oogst. Wat heb jij allemaal bereikt? Waar pluk jij nu de vruchten van. Vaak slaan we deze stap over en nemen we er de tijd niet voor. Maar bewust aandacht geven aan wat er goed gaat, dat eren en 'vieren, is onlosmakelijke verbonden met leven in vreugde en overvloed

Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag

Datum: okt/nov 2022 ( data volgen, bij voorkeur afgestemd met geïnteresseerden)
Locatie: Kloosterhotel ZIN in Vught

In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te raken door de waan van de dag. Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt om even te stoppen met racen. Om op adem te komen en weer bewust aandacht te geven aan wat voor jou belangrijk is.

 
 

Je kan je nu inschrijven door contact op te nemen met Saskia Braakman via saskia.braakman@centrumvangeluk.nl of 06-51519034.

 

Retraites bij Esther van der Ham: Alle ruimte voor jezelf

Heb je behoefte aan innerlijke rust? Heb je ruimte nodig om aandacht te geven aan een belangrijke vraag? Of om in de verbinding met jezelf te ont-dekken wat er wil ontstaan? Om je leven (weer) te laten stromen? Vind de rust en ruimte, zonder zelf veel te hoeven doen.

Op de energetisch bijzondere plek in de natuur, in en rondom het huis van Esther, kan je moeiteloos verbinden met jezelf. Vind de bron van rust en vrede op deze krachtplek, in jezelf. Alles is erop gericht om heerlijk te ontspannen en liefdevol ruimte te maken met en voor jezelf. We beginnen de dag samen met een Bewustzijnshealing en daarna laat je jouw dag als van-zelf ontstaan.

Laat jouw leven stromen en geniet met volle teugen van dit heerlijke cadeau voor jezelf!

Je eigen retraite van 1 dag

Er zijn verschillende manieren om de dag voor jezelf in te vullen:

  • een persoonlijke of bedrijfsreading*
  • wandel-coaching*
  • individuele reflectieve oefeningen
  • zelf je eigen neus achterna in het prachtige natuurgebied
  • yoga doen
  • mijmeren in de hangmat
  • luisteren naar bijzondere verhalen bij het kampvuur
  • tekenen, schrijven of schilderen in de tuin
  • of wellicht helemaal niks…

Overdag genieten we van een biologische lunch en diner en ’s avonds sluiten we de dag ook weer gezamenlijk af.

Data

Binnenkort komen er nieuwe data beschikbaar.


Of een datum die jij heel fijn vindt….bel me met jouw wensen. Dan bespreken we welke mogelijkheden ik heb.

Locatie
Venstraat 10 in Sint Michielsgestel en omgeving.

Prijs
€299 excl 21% BTW (incl Bewustzijnshealing en eten en drinken.)
* Readings en coaching zijn €100 extra per sessie.

Je kan je nu inschrijven door contact op te nemen met Esther van der Ham via esther.vanderham@centrumvangeluk.nl of 06-15014782.