QuickScan

Andere kijk op de zaak

Heb je een eigen onderneming of werk je als manager in een bedrijf? Vanuit het Centrum van Geluk geven we je graag een andere kijk op jouw zaak, team of jezelf.

Eigentijdse, energetische instrumenten als de QuickScan of een bedrijfsreading zijn naast verhelderend ook inspirerend en motiverend. Eyeopeners die je zicht geven op jouw schatkamer met ongekende mogelijkheden. En de energie en aanwijzingen om deze met plezier en voldoening in praktijk te brengen.

 

Een QuickScan is bijzonder goed te gebruiken

wanneer je het plan hebt om:

  • jouw droom te leven
  • een nieuw bedrijf te starten
  • met een nieuwe dienst of product de samenleving te verrijken

De QuickScan dient als een bijzondere eyeopener om jouw plannen en ook jouw eigen ontwikkeling een boost te geven.

 
 

Bovendien kan de QuickScan heel goed afgesproken worden wanneer de flow stagneert binnen:

  • een team
  • de bedrijfsvoering
  • samenwerking met klanten en leveranciers


Een QuickScan brengt je naar de Essentie, naar dat wat de bedoeling is. Het laat je kijken naar wat in aanleg aanwezig is. Geeft je zicht op mogelijkheden, heel concreet of aanwijzingen om het anders te doen.

 
 

Ondersteuning

Heb je behoefte aan aanwijzingen om je bewuster met jouw potentieel te verbinden? Jouw persoonlijke groeikracht of de groeikracht van je bedrijf te versterken?

Dan zijn de aangesloten blik-openers/coaches van het Centrum van Geluk je graag van dienst als sparring partner, aanmoediger of teambegeleider. We horen graag jouw vraag en leveren maatwerk.