Een intermezzo voor jou

Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat?

Gewoon even tijd voor jóu. Om te rusten...te bezinnen...te wandelen...te niksen. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Tijd om niets te hoeven, te ontspannen en op te laden. Een pauze, een tussenspel... een intermezzo! Zodat jij je eigen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen.

Want in rust en ruimte zit onze wijsheid, diep verscholen in onszelf waar we tijdens de ratrace niet bij komen. De diepere antwoorden op onze vragen. De ontdekkingen en inzichten die we nodig hebben in ons leven. Want tja... die komen meestal niet als we met ons hoofd in een mailbox zitten. Tijd en afstand geven ons ook weer ruimte voor frank en vrij plezier. Voor lol en levenslust! Waarvan gaat jouw hart zingen?!

 

Een stel bevlogen chicks!

Wie wij zijn?

Saskia Braakman, Esther van der Ham, Linda Pieters en Stephanie van Rossum. Zielsvriendinnen, alle vier ondernemer en al een aantal jaar verbonden aan het Centrum van Geluk, van waaruit we dit Intermezzo organiseren. Vanuit ons grootse verlangen om samen betekenisvolle en transformerende momenten te creëren is dit intermezzo geboren.

 

Wat wij doen?

Er zijn voor jou! Wij hebben koffers aan ervaringen om jou te inspireren en te begeleiden. Wat en hoe laten we zo veel mogelijk in het moment ontstaan afhankelijk van de behoefte van jou en de groep.

We zien momenten van meditatie, reflectie, muziek en kampvuur voor ons. Wat ons betreft wordt het Intermezzo een unieke belevenis op een adembenemende plek!

 
 
 
Foto met Blikopeners
 
Hoeve Hurpesch

Waar we verblijven....

Een waanzinnig heerlijke plek in het diepe Zuiden van Limburg. Hoeve Hurpesch, een prachtige oude gerenoveerde hoeve vol warmte, luxe en comfort is de plek waar we verblijven.

De hoeve heeft een prachtige tuin met een stilte-plek en vuurplaatsen. En is omgeven door de prachtige heuvels van het Geuldal, dat tegen die tijd in winternevelen zal zijn gehuld. Je kan hier heerlijk wandelen en daarna opwarmen bij de houtkachel of in de sauna.

We slapen in een van de knusse een- of tweepersoonskamers. En we worden 3 keer per dag verwend met heerlijke biologische maaltijden, opgediend in de gezellige woonkeuken.

Het is er waar bourgondisch genieten....neem vooral een kijkje op de website! www.hoevehurpesch.nl

 

Wordt dit jouw intermezzo...?

Wanneer? We ontvangen je graag 13 december 2022 om 15.00u en zwaaien je donderdag 15 december 2022 om 15.00u weer uit.

Wil jij erbij zijn?

Boek dan jouw plek door te bellen of mailen naar Esther van der Ham: esther.vanderham@centrumvangeluk.nl en 0615014782.

Neem ook gerust contact op als je een vraag hebt of even wilt overleggen.

We zijn met een groep van maximaal 12 deelnemers.

Kosten zijn 777,- euro. Dat is exclusief BTW, en inclusief alle verblijfskosten in de hoeve (overnachting/eten&drinken/begeleiding) op basis van een tweepersoonskamer. Meerprijs voor een eenpersoonskamer is 111,- euro.

We zien ernaar uit je te ontmoeten. Het worden heerlijke dagen om van te genieten!